(7 klientu atsauksmes)

Grāmata PUIKU ALFABĒTS

19.90

Aizraujošu stāstu grāmata, kas papildināta ar akvareļa ilustrācijām katram alfabēta burtam. Stāsti un ilustrācijas rosina bērna interesi par burtiem un to apgūšanu. Grāmata radīta bērniem pirmsskolas un sākumskolas vecuma posmā, no 4 līdz 7 gadiem, bet jau neskaitāmas reizes ir pierādījies, ka grāmata iedvesmo, raisa interesi un palīdz iepazīt burtiņus arī bērniem vecumā no 2 līdz 4 gadiem.

Grāmatā apkopoti 33 stāsti – katram burtam savs stāsts, katrā stāstā izmantoti pēc iespējas vairāk vārdi, kas ir atbilstoši izvēlētajam burtam. Stāsti ir viegli uztverami, pietiekoši gari, lai būtu interesanti un spētu noturēt uzmanību, un pietiekoši īsi, lai interese nezustu un gribētos dzirdēt vēl nākamo un nākamo.

Teksts grāmatā rakstīts ar lielajiem burtiem, lai bērniem, kuri tikko sāk vilkt kopā burtus vai jau pamazām lasa, ir pašiem iespēja lasīt stāstus un noķert lasītprieku.

Radošās izcilības festivālā ADWARDS MMXX kategorijā Printart & Design Craft grāmatas ilustrācijām piešķirta sudraba godalga (II pakāpes ADWARDS meistarības ordenis un diploms).

  • Autore: Līva Eihmane
  • Cietie vāki
  • 136 lappuses
  • Izmērs: 17 x 20.5 cm

Lejupielādē un izdrukā darba lapas ar grāmatas ilustrācijām bez maksas šeit!

Kategorija:
 

7 atsauksmes par Grāmata PUIKU ALFABĒTS

  1. ausma

    Lieliska grāmata! Mums ļoti patīk mācīties burtus un lasīt stāstus. Paldies Līva!

  2. Santa (verificēts lietotājs)

    Fantastiska grāmata! Oriģināli stāstiņi, katram burtiņam atrasti šodienas bērnam saprotami vārdi ( nav novazātais ņieburs pie burta ņ kā citkārt skolas ābecēs utt.), burvīgas ilustrācijas! Un manam 4gadniekam, kas nemaz nav no bailīgajiem, ļoooti bail no Ļaunā Ļipaiņa tieši ilustrācijas dēļ 🙂 Paldies, Līva, par šo TIK Superīgo grāmatu!

  3. Anita

    Esmu dzirdējusi daudz labas atsauksmes par šo grāmatu, tāpēc nolēmu iegādāties.

  4. Laura

    Ar savu puiku jau no pusotra gada vecuma kopā šo lielisko grāmatu lasām un skatāmies. Ļoti patīk un nemaz neapnīk. Paldies par tik skaistu un interesantu grāmatu!

  5. Estere

    Grāmata, kas patiks ne tikai maziem, bet arī lielākiem bērniem un arī pašiem vecākiem. Ļoti skaistas un krāsainas ilustrācijas. Un patiešām – rada interesi bērnam par burtiem! Lielisks pirkums!

  6. Sallija

    Brīnišķīga grāmata! Šķirstam katru vakaru un priecājamies par skaistajām ilustrācijām. Izcila dāva un lielisks pirkums priekš pašiem. Mūsu dēlam ir 3 gadi, taču burtiņus atpazīst pēc varoņiem, kuri pēc tam palīdzēs atpazīt pēc formas un krāsām. Iesaku iegādāties arī plakātu, tas palīdz ik pa laikam mazajam lūgt parādīt burtiņus kaut vai gatavojot vakariņas.

  7. Lelde

    Paldies, Līva, par kolosālo grāmatu! Tu esi ne tikai otas, bet arī stāstu burve! Mūsmājās ļoti iemīļota grāmata. Stāstiņi ir ļoti jauki, ilustrācijas – skaistas! 🙂

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Jums arī varētu patikt…